SUMEC - Tallagespa elèctric - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

varis_SUMEC_900.jpg 05-producte-acabat22LAWN-MOWER_v2_900x506.jpg Li-LM77option_C_open_900x506.jpg 42cm10070307_lawn_mower_range42_900x506.jpg 05-producte-acabat19DSC03978_900x506.jpg 05-producte-acabat0140_900x506.jpg

compartiu-ho a...   

facebook twitter twitter email

Sumec Corporation - Garden Tools · Màquines tallagespa elèctriques

Concepte · Estil · Desenvolupament · Gestió del disseny

Nanquín · Xina

2007

 

Una col·lecció original i amb personalitat pròpia

Sumec, una de les firmes d'importació i exportació més grans de la Xina, i amb una llarga tradició en el sector, basa la filosofia empresarial en la investigació, la innovació i el desenvolupament, i centra les activitats en la creació de màquines eina, eines de jardí...

Sumec - Garden Tools va encarregar a ÀNIMA Barcelona un catàleg complet de màquines tallagespa elèctriques. Els recursos de disseny, imatge i desenvolupament de la firma estaven dispersos entre diferents plantes de producció, de manera que Sumec presentava al mercat una gamma de productes poc homogènia i sense un caràcter propi.

El repte per a ÀNIMA Barcelona va consistir, a partir d'un projecte de col·laboració a llarg termini, a centralitzar les tasques de disseny amb la finalitat de crear una sèrie de productes completa, que inclogués diversos nivells de prestacions i motoritzacions, i amb una línia d'estil única, original i amb personalitat per a totes les peces de la gamma.

Com a resultat del projecte, Sumec disposa ara de diferents plataformes de màquines tallagespa elèctriques amb xassís de plàstic i xapa d'acer.

ÀNIMA Barcelona també ha concebut múltiples personalitzacions de les diferents màquines per a clients amb marca de distribuïdor.