SUMEC - Eines portàtils - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

PWT_007.jpg PWT_006.jpg PWT_005.jpg PWT_008.jpg PWT_004.jpg

compartiu-ho a...   

facebook twitter twitter email

Sumec Corporation - Power Tools

Serveis de disseny

Gestió de la cartera de productes · Posicionament · Estil · Assessorament i suport tècnic

Nanquín · Xina

2006-2011

 

Unificació de paràmetres tècnics i estètics: un cas d'èxit en el mercat

Sumec, una de les firmes d'importació i exportació més grans de la Xina, i amb una llarga tradició en el sector, basa la filosofia empresarial en la investigació, la innovació i el desenvolupament, i centra les activitats en la creació de màquines eina, eines de jardí...

ÀNIMA Barcelona va rebre l'encàrrec de gestionar i crear el catàleg complet de màquines eina per a Sumec - Power Tools. El projecte consistia a dissenyar una àmplia col·lecció de màquines eina i auxiliars de tota mena, entre les quals hi havia polidores, trepants, serres portàtils, grups electrògens...

El repte consistia a desenvolupar, a partir d'un projecte de col·laboració a llarg termini, un ampli catàleg de productes, en principi, molt heterogenis però unificant criteris estètics i de disseny. Tenint en compte l'envergadura del projecte, ÀNIMA Barcelona va haver de dur a terme un exhaustiu estudi previ sobre les necessitats dels clients, la competència i les tendències d'estil. El resultat va ser una gamma completa i homogènia de peces que va obtenir un èxit rellevant en el mercat.

Avui Sumec - Power Tools disposa d'un ampli catàleg de productes unificats sota uns mateixos paràmetres tècnics i estètics.

Gamma Ni-Cd

Col·lecció d'eines portàtils amb bateries de níquel-cadmi (Ni-Cd), en què destaca la versatilitat de les peces, a més de la durabilitat i una autonomia elevada.

Gamma Lithium

Sèrie de productes portàtils amb bateries de liti, formada per una gamma completa d'eines més compactes i funcionals.

Gamma Cable

Catàleg de diverses eines amb cable que completa la gamma de productes Power G, en què ressalten les prestacions i una autonomia elevada.

Trepants

Col·lecció de trepants per a ús professional, desenvolupada sobre la base de la funcionalitat i la millora de les característiques ergonòmiques.

Polidores orbitals

Polidores orbitals elèctriques de diferents dimensions i potències, en què sobresurt l'interès per la funcionalitat, la durabilitat i les característiques dels materials.

Serres

Sèrie de serres per a ús professional i bricolatge, amb unes prestacions elevades, una ergonomia avançada i uns acabats detallistes.