Llar - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Mobiliari · Il·luminació · Bany

Altres projectes...

Hibrite

Fisher Lamp

Elegant disseny de llum amb tecnología LED que a més incorpora l'opció de carregar telèfons o altres dispositius amb la tenología de càrrega sense cables.

Hibrite

Casper Lamp

Casper és un llum LED d'escriptori que combina elements softs i naturals.

Lumitek

Gaudí

Gaudí és una gamma de lluminàries d'exterior resistents a l'aigua. Els seus dissenys varien en formes geomètriques simples pensades per encaixar en diversos espais.

B&K

Mobles per al bany

Diverses col·leccions de mobiliari per al bany amb noves propostes quant a combinació de materials, funcions, formes i estructures.

Properament...

B&K

Complements per al bany

ÀNIMA Barcelona dissenya per a B&K col·leccions d'accessoris per al bany, a partir de les innovacions en materials i textures, i amb línies geomètriques i senzilles.

Coralia

Sanitaris

Projecte integral de gestió de disseny: creació de marca, investigació de tendències, desenvolupament del catàleg complet de sanitaris per a bany i planificació de la comunicació i la distribució.

The Bathco

Sanitaris

Concepció de noves idees per a diverses col·leccions de lavabos fabricats sobre la base de diferents materials, com ara la porcellana, la resina, el vidre i la pedra natural.

The Bathco

Icono

ÀNIMA Barcelona s'encarrega del disseny de múltiples solucions per el bany: sanitaris, mobles i altres accesoris, diverses línies que permeten crear espais suggerents i ambients agradables. 

Gamma

Dutxa d'hidromassatge

Columna de dutxa amb sistema d'hidromassatge de disseny propi, que reflecteix un estil modern i original, amb personalitat pròpia, en la línia de les tendències actuals.

Joinwill

Aixetes

Gamma de d'aixetes dissenyada per completar la sèrie de productes de bany per la marca Joinwill (Shangai).

Coralia

Lotus Sink

Labavo amb una forma que imita a una fulla de flor de lotus.

mobelBox

Mobles personalitzables

Mobelbox és una empresa que dissenya, produeix i distribueix productes de mobiliari molt senzills totalment personalitzables.