Idees per la vida - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Idees per la vida

Tecnalia

Pulsera de seguridad

La polsera dissenyada per Ànima permet la localització dels treballadors per que, en cas que es produeixi una mergència, tenir la certesa de que ningú s'ha quedat dins l'àrea determinada.

Involve

Fliwer

Sistema tecnològic per el secor de l'agricultura i la jardineria, orientat a optimitzar el reg.  

Zobele

Home Air Fresheners

El treball d' Ànima en aqiuest sector, va consistir en crear nous conceptes innovadors , així com realitzar l'enginyeria dels mateixos. Pots troba molts d'ells actualment al mercat. 

Ziron

Nesscase

El fabricant Zironens va encarregar per a la seva nova marca Nesscase, una solució per desar i transportar còmodament una cafetera juntament amb les seves càpsules, pensant en usos de segones residències, empreses, demostracions, firesn serveis de càtering...

Ziron

Funda iPad

ÀNIMA Barcelona gestiona de forma integral el disseny de diferents articles per la marca i s'encarrega de crear diverses gammes de productes, com bosses per a portàtils i complements personals relacionats amb els accesoris informàtics. 

Valira

Encenedor

Aquest encenedor es va dissenyar seguint les estrictes normes de seguretat necessàries per a productes que contenen elements perillosos. També es va treballar molt l'ergonomia per facilitar l'ús.