Empresa - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Estudi de disseny industrial a Barcelona, des de l'any 2002

Posem els nostres coneixements i la nostra experiència al servei de les empreses per ajudar-les a desenvolupar les seves idees, i generem nous conceptes per aconseguir productes originals i nous que triomfin al mercat. Combinem la comprensió de les necessitats i els desitjos dels usuaris amb un profund sentit de l’oportunitat i l’ús de les últimes tecnologies en eines de disseny, amb l’objectiu d’oferir als nostres clients la màxima eficiència i uns resultats i una qualitat òptims.

Des que vam començar, col·laborem en l’àmbit internacional amb fabricants d’arreu del món, principalment europeus i asiàtics, la qual cosa ens permet comprendre diferents cultures i conèixer un ampli espectre de relacions humanes. A banda d’una comunicació més fàcil i fluida amb els clients, treballar en un context internacional fomenta la creativitat i també la capacitat per detectar les solucions més adequades per resoldre les necessitats de persones i empreses. Aquestes sinergies ens permeten oferir als nostres clients un gran ventall de possibilitats i contribueixen a diversificar les àrees en les quals treballem.

Col·laborem amb empreses d'un ventall ampli de sectors

Prestem un conjunt extens de serveis de disseny a empreses que operen en àrees molt diverses del mercat i basem els nostres projectes en l’experiència que hem adquirit al llarg dels anys gestant propostes i productes de categories molt diferents. Això ens permet creuar coneixements i aplicar experiències transversals al procés de creació de solucions innovadores per als productes i serveis de les empreses.

Apostem per una col·laboració estreta i basada en la confiança, i una relació a llarg termini amb els nostres clients, per treballar conjuntament, com si forméssim part de la seva organització, amb la finalitat de facilitar-los el camí cap a la innovació i evitar-los els problemes i les dificultats que implica llançar productes nous al mercat. Cada projecte és un repte per a ÀNIMA Barcelona que ens permet avançar i estar al dia de les expectatives del mercat i de les persones.

Descarregueu-vos la presentació d’empresa...