FREUD - Eines - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

diavolo_davant_detall_01_b_1920x1080.jpg casals-023_1920x1080.jpg Freud_001.jpg Freud_002.jpg

compartiu-ho a...   

facebook twitter twitter email

Freud

Serveis integrals de disseny

Conceptualització · Estil · Desenvolupament 3D · Prototips

Udine · Itàlia

2004-2007

 

Fiabilitat i durabilitat combinades amb una estètica harmoniosa

Freud, amb una experiència de més de 45 anys en el sector, fabrica i distribueix eines per treballar la fusta i els derivats de la fusta, l'alumini i el PVC, amb tall de metall dur i de diamant. La marca és pionera en l'estudi de nous dissenys i en la investigació de nous materials per a les eines que comercialitza.

ÀNIMA Barcelona es va fer càrrec de dissenyar una gamma completa de màquines eina portàtils per al segment professional. En la concepció del projecte va tenir una importància especial l'estudi de l'ergonomia dels productes, la facilitat d'ús i l'anàlisi dels materials per fabricar cada peça, a més de la funcionalitat i la durabilitat, sense renunciar en cap moment a les exigències estètiques. Per satisfer tots aquests requisits, es van crear diversos prototips que es van utilitzar per comprovar els detalls del producte final.

Jordi Fernández

Project manager a FREUD

 

«Freud va tenir l'oportunitat de col·laborar entre el 2004 i el 2007 amb ÀNIMA Barcelona: un equip jove amb un gran talent i una clara vocació de disseny.

Amb un gran sentit de l'estètica i una gran capacitat per entendre les nostres necessitats des del punt de vista industrial, van aconseguir donar als nostres productes un valor afegit que ens va permetre assolir un increment de la quota de mercat.

A més de l'èxit comercial que va suposar la nostra aposta per aquesta llavors jove empresa, les llargues hores de feina conjunta sempre van ser un plaer: ÀNIMA Barcelona està formada per un equip humà que combina la capacitat de treball amb la premissa de passar-s'ho bé amb el que fan.»