Eines i Indústria - ANIMA Barcelona

Strategy & Design

Màquines eina · Eines de jardineria

Altres projectes....

Makita

Miter Saw

Ànima  ha treballat per al lider d'eines professionals Makita, dissenyant el model DXT, un dels models més avançats de la marca.

Worth

Lawm Mower

El primer projecte entre Ànima i Worth es va transformar en el disseny d'una gamma d'enes de jardí per a un tipus d'usuari domèstic avançat, format per 5  productes.

Casals

Eines portàtils

Disseny de diverses col·leccions completes de màquines eina portàtils per a ús professional i bricolatge, amb la premissa de renovar el catàleg des del punt de vista tècnic i adaptar cada peça a les tendències del mercat.

Freud

Herramientras portátiles

Col·leecció d'eines portàtils per a ús professional.

Sumec

Tallagespa de gasolina

Disseny d'una màquina tallagespa per a ús professional, amb unes prestacions elevades i amb atenció a la robustesa i la fiabilitat.

Sumec

Eines portàtils

Disseny de diverses gammes de màquines portàtils i auxiliars amb l'objectiu d'harmonitzar els paràmetres tècnics i estètics del catàleg.

Haussmann

Sander

ÀNIMA Barcelona va rebre l'encàrrec de gestionar i crear el catàle complert de màquines i eines per a Haussmann - Power Tools.

Haussmann

Cordless Drill

Aquest ronavís de bateria de liti, va ser dissenyat per a la marca Haussmann.

Land

Measuring Tape

Aquest producte va ser dissenyat per poder soportar un ús exhustiu i professional.

Sumec

Tallagespa elèctric

Disseny d'una gamma completa de màquines elèctriques per tallar la gespa de diverses dimensions i amb diferents prestacions, amb la idea essencial d'imprimir un estil homogeni a totes les peces del catàleg.